FEBO ZAANDAM

FEBO ZAANDAM De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 997 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Febo Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2022 om 19:17 BEST PRIMA KWALITEIT
3 apr 2022 om 19:34 Bezorg tijd was eerst een uur, toen elwas het er ineens binnen een kwartier. De patat heeft denk ik nog geen 5 sec in de pan gezeten het was niet te vreten... heel zonde en het maakt niet uit dat deze bestelling op een zondag is geplaatst!!
10 feb 2022 om 9:23 Friet zonder zout,begon een halve portie sat├ęsaus te geven,dus ik bestelde er 3 en er werd niets afgeleverd. die saus is het beste deel van deze maaltijd bro. Wat is er met je gebeurd Febo,dingen vergeten,opening allen 3 uurtjes voor bestellen SHAME
4 feb 2022 om 19:42 Eten was dit keer goed warm :-)
29 jan 2022 om 20:51 Patat was erg slap, terwijl ik nog had aangegeven iets door te bakken. Verder was de smaak van de rest van het eten niet wat ik had verwacht, smaakte te zout en heel erg vet. Erg jammer! Heb niet lekker gegeten
6 jan 2022 om 19:49 Supersnelle levering! Goed warm! Werd ook niet moeilijk gedaan over een verkeerd geleverd ding. Werd keurig omgeruild. Top!
2 jan 2022 om 20:01 Bestelling kwam te vroeg (25 minuten) Patat graag volgende keer iets meer doorgebakken. Maar verder top in orde!goed warm en verder alles krokant
22 dec 2021 om 20:57 Patat was slap en niet goed gebakken. Helaas....
20 dec 2021 om 14:06 Snelle bezorging. De patat was iets minder dit keer; goed knapperig en minder zout is t lekkerst!
19 dec 2021 om 20:27 De frites was slaap. Zowel de pindasaus bij het broodje met speciaaltje als mosterd voor de kroket ontbraken bij de bestelling. Terwijl de frikandellen wegdreven in een overkill van saus. Wat niet best FEBO!!
16 dec 2021 om 21:39 Ik had een broodje kroket besteld maar kreeg alleen de kroket
11 dec 2021 om 19:25 helaas milkshake vergeten